Friday, March 03, 2017

Birthday Contest: EDP INSPIRED PERFUME




Assalamualaikum.


Hi guys. It has been a month since i joined this bisnes online for EDP Inpired Perfume.

semalam, birthday aku. no no entry ni bukan nak cerita pasal birthday aku pun bikos takde yang menarik pun kecuali satu bendaaaa!

iaitu, aku ada anjurkan Birthday Contest dekat facebook. hadiah dia nanti dapat percuma sebotol perfume Miss Dior yang aku jual. tak tipu, perfume tu ada kat tangan aku sendiri mmg ready stock.

jadi, kepada yang berminat boleh lah join di facebook tipulaaaa korang blogger tak pakai facebook? ha ha ha (facebook aku Ieyra'Nur Zahira Ghani)

Question of The Day: korang pernah pakai perfume ori jenama antarabangsa? Perfume Apa? aku jual yang inspired perfume punya, boleh check kat wall facebook.

Facebook: Ieyra'Nur Zahira Ghani
Page: Ieyra Ghani's Collections
Instashop: ieyraghani.collections




2.3.2017 im officially 23 years old. Alhamdulillah, thanks for all the wishes and im proud to be born.

adios,