Tuesday, June 23, 2015

coming up next.


Assalamualaikum.

Kejayaan tak datang bergolek, ia datang seiring dengan usaha sebagaimana mak bapak kita kerja siang malam membanting tulang untuk menyara keluarga. Belajar pun macam tu lah, NO PAIN NO GAIN. Tapi kalau yang gagal tu, jangan cepat putus semangat. Anggaplah itu sebagai ujian, teruskan sampai ke garisan penamat. 

"Takkan sebab gagal satu paper, tak boleh nak dapatkan segulung diploma?" - Kaklong.

25/5/2015. Tarikh keramat yang pasti diingati oleh kawan kawan satu batch aku, UiTM Dungun - Specifically, Diploma in Computer Science. Aku happy tengok kawan kawan aku dah konvo, tipulah kalau aku cakap tak de rasa sedih sebab tak dapat konvo sama-sama. Terkilan jugak lah, yelah kan lapor diri sama-sama 2 JUN 2012 tapi konvo pulak tak sama. Why? tepuk dada tanya diri.

"................biasa lah tu failed paper, jangan nak cepat down. belajar memang mcm tu. benda yang kita belajar ni bukannya senang. semua orang pernah failed la kakti dulu pun sama." - kakti



meet the boys from our class CS110-C


TRIPLE G Sisters



hero coding hehehehe kyrolblur katanya ;u;



cik kak kite nie further study kat US dah, Goodluck Iyan (insert kiss emoticon)


Thanks to Maryam Jameelah (cikma) sebab bagi tumpang rumah dua malam (grin)


highlight : punyalah dramatik nak jumpa kakpah ^o^ nasib baik sempat hehehe (peace)


takde gambar dengan aini pakai jubah sebab tak sempat ;__________;




selcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~




dakdak seremban 3 dah sekarang nie kak kinah & mira mahat hope to see you again!


thats all yang aku simpan gambar, yang takde tu maaflah siapa suruh tak ajak aku bergambar hahahaahhahaha mcm kyrul tuh dia pulak yang beria nak bergambar dgn aku mcm aku pulak yang konvo lol



bonus : gambar kami bertiga (auni, intan & me) inshaAllah we will coming up for next year convocation.







kepada kawan kawan yang tengah LI tu buat elok - elok & pesanan mesra penuh kasih sayang, kalau aku tanya apa apa pasal sytem, tolong lah jawab iyeeeeeeee ahahahahahaha byeom.


"Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts." - Winston Churchill