Wednesday, December 04, 2013

Miracles of Disember.



Assalamualaikum.

Alhamdulillah 4 December baru boleh update blog lol dah masuk minggu kedua aku start kuliah nie so memang tak ada masa sangatlah nak updated belog bagai --" esaimeng dah dapatt ha ha ha. untuk subject operating system =.=  kena submit 15/12 ohoii 16hb tu pulak ada AGM SISKOM aku kena buat montaj sebab aku exco buletin yang merangkap multimedia dan publisiti.



dan semester empat. subject pun makin berat ah sikit ;~; but but but yes aku suka satu subject nie, harap harap dapat A+ ahhh ewahh ~ CSC318 a.k.a Web Application. Kami belajar buat website sendiri guna html dan javascript. Okay sekarang aku baru tahu istilah istilah yang korang korang expert nie guna dalam coding blog -.- gonna have esaimeng for this html/javascript soon.




sem baru nie jugak dah tak ada koko ------- aku ambik tennis sem lepas. seriusly aku suka main tennis. coach pun baik gila. gambar diatas tu hari last koko sem lepas. coach aku bawak makanan isteri dia buat sendiri lasagna, puding. oh heaven main tennis tengah malam sambil makan makan bergambar gambar ;~;




ahaaaaa got new nickname ; ieygha is shortform for ieyra ghani ekceli ha ha ha =.= okay aku jarang update kot lepas nie sebab susah, charger laptop nie rosak ;~; aku aktif kat wechat dan instagram sahaja pffftt anyway, my instagram url changed from ieyraagasshi_ to kmslxo_o //do follow bebehhhh//

with that, thankyou.
xoxo love.


miracles of disember ;;;