Friday, November 01, 2013

Tutorial : Daftar Seonmul.



Assalamualaikum.

Sebenarnya nie bukan tutorial sangat pun just nak jawab pertanyaan ikha yang suruh buat tutorial daftar jadi member seonmul. Tak tahu apa itu seonmul ? Aku dah cerita kan panjang lebar kat entry {ini} sila lah baca kalau kalau anda berminat.


Sebenarnya ye ikha semua nie dah ada kat blog seonmul, awak kena baca rules & faq sebab jawapannya ada kat situ tapi takpe den rajin menaip harini sempena 1 November lol //apa kena mengena//


  • Isi semua detail anda disini
  • Follow twitter MYSeonmul (x)
  • Wajib letak badge seonmul dan make sure to back-link kan ke blog seonmul. Badge boleh tengok {sini} //pilih je mana yang berkenan//
  • Lagi bagus kalau boleh promote blog seonmul kat blog sendiri
  • Nanti dapat email confirmation sebaik sahaja blog anda di-add *bagi email yg betul masa register*
  • Nak tahu yang lain lagi sila lah bertandang ke blog seonmul okay? ^^
Senang je kan ? Hmm sambil sambil tu boleh lah join group facebook nie {xoxo} , Okay harap dengan ini dapat membantu ikha dan bloggers diluar sana yang berminat nak join seonmul //yang tak suka tak yah ckp apa apa lah sebab aku dah tahu lah "haters gonna hate"// heol -_-



Thanks.

p/s : those who are not using astro beyond can watch one(ch 395 for non-beyond users) til feb 5 '14.   Thanks to kak yuyu coz she told me about this ^^ yeah The Heirs~!








No comments: