Friday, August 02, 2013

Tutorial : Daftar 8Share! Dapat RM5 on the spot!




Assalamualaikum.

Oyeah~ tadi aku saja jenjalan kat  8share lepastu terasa macam nak daftar je, sebelum nie dah tahu kewujudannya tapi aku nak fokus kat churp-churp je dulu. So alang alang dah masuk website dia tu kan apa kata aku daftar je dulu. Weee daftar daftar terus dapat bonus RM5!


Kepada newbie yang nak daftar 8Share boleh lah ikut step nie :-

Bukak link {ni} dulu.
Tengok sebelah kanan ada button macam kat bawah kan ? klik situ




Akan keluar pop-up macam dibawah. Fill in je.








Yay! dah wujud account 8Share! Then, boleh lah start meninjau-ninjau sendiri.


  Pilih mana-mana iklan, klik!



Time to share!





Ahaaa! yang aku cakap dapat bonus RM5 per sign-up tu kan, korang kena pergi buat confirmation kat emel korang, then cer check kat dashboard account 8Share! Ada tak RM5? Haaaa. kalau nak earning naik lagi rajin rajinlah peromot iklan korang iye ?




If korang nak suruh aku klik ,bagitahu ea -...- time aku free and rajin nie . mihmihmihhhh. but make sure you've already click mine and clear cache/cookies. tak tahu nak clear cache/cookies? {tgk tuto ni}



Thats all from me.
Ieyra Ghani.
Terengganu.
Thanks.

1 comment:

tengku ain said...

sya da join 8shre..tlng la klik..hehe.